Dendennis zoekt zijn knuffel

Boek Dendennis zoekt zijn knuffel

Dit is het derde deel in de Prettig Gestoorde Amigurumis serie. Dendennis in zijn pyjama en vol met grote en kleine amigurumi's die in een spannend avontuur samenkomen. Iedere amigurumi heeft zijn eigen (voor)leesverhaaltje waar, zoals gewoonlijk de leuke eigenschappen van dat karakter sterk naar voren komen.

Availability: In voorraad

€ 14,99

Inclusief BTW

Dendennis service

Service van Dendennis

Niet goed, geld terug
14 dagen retourrecht
Gratis verzending in Nederland, België en Duitsland vanaf € 75,-
Snelle levering
Volledige garantie
Klantenservice: info@dendennis.nl

 

Omschrijving

Details

Dendennis in pyjamaBijna al mijn haakboeken draaien om Dendennis. Die beleeft steeds een klein avontuur, daarbij terzijde gestaan door allerlei maffe karakters. Het was vanaf mijn eerste boek de bedoeling om dit lieve mannetje avonturen te laten beleven.

In Prettig gestoorde amigurumi's maakten we kennis met de fantasiewereld van Dendennis en in het vervolg, Dendennis viert feest, kwamen de amigurumi's al meer bij elkaar rond een thema, namelijk de verjaardag en het verkleedfeest van Dendennis. In dit nieuwste boek is het dan eindelijk gelukt om Dendennis en zijn prettig gestoorde amigurumi's een echt avontuur te laten beleven. Met behulp van de grappige teksten van Sander Meij en de oogstrelende 3D-illustraties van Metin Seven, komen de prettig gestoorde amigurumi's uit dit boek meer dan ooit tot leven.

Het verhaal vormt een herkenbare situatie voor veel kinderen: ieder kind is weleens zijn of haar knuffel kwijtgeraakt. Dendennis gaat op zoek naar zíjn lievelingsknuffel en onderweg ontmoet hij allerlei vrolijke karakters die passen bij het thema slapen/dromen. Hij komt terecht in een kussengevecht van zijn nichtjes, ontmoet een luiaard die maar niet in slaap valt én een knijpkat die een uiltje gaat knappen, totdat hij oog in oog staat met... Nachtmerrie, die lang niet zo gemeen blijkt te zijn als gedacht...

 

 

Knijpkat die een Uiltje gaat knappen.Knijpkat-Uiltje

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: